Dakrenovatie

Dak reiniging in de regio Utrecht

Het reinigen van uw dak is een betaalbare en makkelijke manier om uw dak weer een nieuwe uitstraling te geven en hardnekkig vuil te verwijderen. Vervuiling door weersomstandigheden of algen en mossen kunnen uw dakpannen poreus maken en beschadigen. ABG Gevelrenovatie uit Huis ter Heide kan uw dak er weer zo goed als nieuw uit laten zien, en blijvende schade in de toekomst voorkomen.

Onze werkwijze

Wij maken voor het reinigen van uw dak gebruik van stoomcleanen. Het dak wordt schoongespoten met water door een roterende waterfrees. Wanneer wij uw dak schoonmaken zullen wij ook controleren op eventuele schade. Als wij schade vinden zullen we deze met u overleggen, en indien gewenst repareren. Bijna alle typen daken kunnen wij reinigen. Daken zoals een plat dak, dakpannen, golfplaten, leipannen en shingles zijn bij ABG Gevelrenovatie allemaal geen probleem.

ABG Gevelrenovatie reinigt uw dak professioneel en vakkundig. Onze medewerkers beschikken over de juiste kennis en materialen om de reiniging uit te voeren. Voor ieder dak hebben wij een gepaste reiniging. Wij bieden onze service aan particulieren en kleine of grote ondernemingen in de gehele regio Utrecht en ver daarbuiten!

Wilt u uw dak langer beschermen tegen vuil en weersomstandigheden, dan kunt u uw dak ook laten coaten of impregneren. Bij coaten wordt er na uw reiniging een laag over het dak gespoten dat vuil afstoot. Hierdoor gaat uw dak langer mee en ziet het er weer zo goed als nieuw uit. Impregneren is een vuil- en waterafstotend laagje over de dakpannen spuiten. Het laagje moet de dakpannen beschermen tegen weersomstandigheden, water en vuil. Hierdoor gaat uw dak langer mee en zult u minder snel last hebben van vocht. Ook voor gevelreiniging bent u bij ons aan het juiste adres!

Interesse?

Heeft u interesse in onze service wat betreft dak reiniging? Vraag vrijblijvend onze offerte aan. Voor meer informatie of eventuele vragen kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen. Ook kunt u ons contactformulier invullen en dan zullen wij contact met u opnemen.

Offerte Aanvragen !

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.