Gevelrenovatie


Gevelrenovatie Utrecht

ABG Gevelrenovatie uit Huis ter Heide verleent diensten op het gebied van dakreiniging, gevelonderhoud en gevelrenovatie in de regio Utrecht. Onze gediplomeerde gevelreinigers helpen u graag met gevelreiniging.

Zoekt u een betrouwbare en professionele reinigingsspecialist uit de regio Utrecht voor het verbeteren van de uitstraling van uw bedrijf of woning? Laat ons uw gevel of dak reinigen, impregneren en/of inspecteren.

Onze gevelreinigers zijn vandaag bereikbaar en aan het werk bij u in de buurt. Bel direct!

Neem vrijblijvend contact met ons op via ons contactformulier en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug om inzicht te geven in onze tarieven voor de gewenste werkzaamheden.

» De gevelspecialist in gevelreiniging en -renovatie in de regio Utrecht!

Uw gevel weer als nieuw?

Een goed onderhouden bedrijfsruimte, pand of woning oogt fraaier. Toch zijn schone gevels en daken zijn meer dan alleen fraai. Met gevelreiniging en dakreiniging voorkomt u problemen door vocht en vervuiling.

Zo voorkomt u dus dat u onverwachts een grote investering moet doen in het onderhoud van uw pand. Ontdek op onze website alle mogelijkheden voor duurzaam onderhoud en gevelrenovatie.

Onze ervaren adviseurs werken veel in de regio Utrecht en staan u graag te woord. Ook komen wij graag vrijblijvend bij u langs voor een deskundig advies.

Wij bieden betrouwbare service tegen scherpe tarieven aan particulieren, ondernemingen, Vereniging van Eigenaren en lokale overheden.

Gevelrenovatie in Utrecht

Veelal zorgen weersomstandigheden (aanslag) of vandalisme (graffiti) ervoor dat een gevel vervuild raakt. Het is belangrijk uw gevel periodiek te reinigen. Op die manier zorgt u voor een goede bescherming en blijft de kwaliteit van het gevelwerk behouden.

Het schoonmaken kan op verschillende manieren worden uitgevoerd, dus aarzel niet om contact met ons op te nemen voor advies. Dat kan vandaag vrijblijvend via 06-16590151.

Zorg ervoor dat uw gevel netjes oogt en kies voor een gediplomeerd gevelreiniger uit de regio Utrecht. Onze gevelreinigers zorgen ervoor dat uw pand schoon en netjes wordt achtergelaten.

Bel ons gerust voor advies of het maken van een afspraak. Of vraag direct vrijblijvend een offerte aan!


Gevelreiniging - ABG Gevelrenovatie

Gevelrenovatie Utrecht

ABG Gevelrenovatie reinigt uw gevel professioneel en veilig. Onze medewerkers zijn zeer vakkundig en beschikken over de juiste apparatuur om deze klus uit te voeren. Wij bieden een passende reiniging speciaal voor uw gevel.

Stoomcleanen

Door stoomcleanen wordt uw gevel schoongemaakt met stoom. Deze manier van reinigen wordt vaak gebruikt voor lichte vervuilingen zoals algen en mos. Door een combinatie van hoge druk en warm water lost het vuil zich makkelijk en snel op.

Zandstralen

zandstralen verwijdert hardnekkig vuil zoals graffiti. Bij zandstralen wordt er minder druk gebruikt dan bij stoomcleanen. Door deze manier van reinigen is de kans klein dat er nieuwe voegen aangebracht moeten worden. Ook hier wordt het afval achteraf door ons opgeruimd.

Impregneren

Buitenmuren waar veel vocht in zit worden vaak geïmpregneerd. Vocht kan door meerdere oorzaken in uw gevel komen. Het kan bijvoorbeeld komen door optrekkend vocht en door vocht van buitenaf. Als het vocht van buitenaf komt heeft het zin uw gevel te laten impregneren

Reacties zijn gesloten.